Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Coldea, audiat în comisie: ”Am venit din respect pentru Parlamentul României”

Fostul prim-adjunct al directorului SRI Florian Coldea este audiat la această oră în Comisia parlamentară pentru controlul activităţii SRI.

"Am venit din respect pentru Parlamentul României, o instituţie fundamentală a statului român, să răspundem tuturor întrebărilor adresate de comisie, aşa cum am făcut de fiecare dată. La sfârşit o să ţinem o declaraţie de presă", a afirmat Florian Coldea, înaintea şedinţei.

Preşedintele Comisiei, Claudiu Manda, a anunţat pe 5 martie că a convenit cu fostul prim-adjunct al directorului Serviciului Român de Informaţii, Florian Coldea, să amâne audierea acestuia pentru data de 13 martie, de la ora 11,00.

Manda a precizat că a stabilit cu Florian Coldea să amâne audierea având în vedere că acesta este "puţin răcit", iar marţi va fi mai mult timp la dispoziţie, deoarece audierea va putea începe de la ora 11,00 şi nu de la ora 14,00 cum era programată marţi.

"Mi-am dat seama din experienţa cu domnul Maior că durează destul de mult să clarificăm lucrurile discutate în comisie. Cred că la domnul Coldea vom avea şi mai multe lucruri care l-au vizat pe domnul Coldea, deci va fi o întâlnire mai mult de şase ore. Atunci am căzut de comun acord ca audierea să fie pe data de 13 martie, de la ora 11,00. Am mai convenit cu dânsul să ne vedem înainte cu o jumătate de oră la mine la birou", a adăugat Claudiu Manda.

Citește și
Victor Ponta, Liviu Dragnea
Ponta îl acuză pe Dragnea că s-a rugat de Kovesi și Coldea să-l ajute cu problemele penale

Fostul prim-adjunct al directorului Serviciului Român de Informaţii, Florian Coldea, urma să fie audiat pe 6 martie la Comisia parlamentară pentru controlul activităţii SRI.

Preşedintele PMP, senatorul Traian Băsescu, a declarat luni searp că nu crede că Florian Coldea "va deşerta acolo secrete ale Serviciului". Fiind întrebat, de ce mai merge atunci fostul înalt responsabil al SRI la audieri, preşedintele PMP a spus: "Fiindcă a fost chemat".

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult