Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Fost procuror, prins cu o cultură de canabis ascunsă în vie. Cum s-a justificat

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un fost procuror din Vrancea este cercetat de DIICOT după ce a fost prins că avea o cultură de canabis într-o plantație de viță de vie.

Anchetatorii au găsit sute de muguri și plante, dar și uleiuri pe care bărbatul susține că le folosea pentru a prepara o plăcintă tradițională.

Bărbatul este fost prim procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Panciu. A intrat acum în atenția oamenilor legii în calitate de suspect, după ce lucrătorii serviciului de combatere a criminalității Vrancea au găsit pe-una dintre proprietățile lui o cultură impresionantă de canabis, ascunsă într-o plantație de viță de vie.

Erau acolo 241 de plante, mai multe fragmente de muguri de canabis, dar și recipiente cu uleiuri din semințe de canabis. Fostul procuror le-a spus oamenilor legii că folosește derivatele din canabis, dar și frunzele uscate, pentru a prepara o plăcintă tradițională. Surse din anchetă spun că bărbatul ar fi dezvoltat această cultură ca să îl ajute în tratarea unei boli de care suferă.

De altfel, nu este pentru prima dată când fostul procuror intră în atenția serviciului de combatere a criminalității organizate. A mai fost prins și în urmă cu doi ani cu câteva sute de grame de canabis. În aceste momente fostul procuror este audiat.  

Citește și
inundatii grecia
„Trebuie să acţionăm rapid”. Anchetă în Grecia în legătură cu inundaţiile mortale provocate de ciclonul Daniel

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult