Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Focuri de armă în Craiova, după o șicanare în trafic. Bărbat, acuzat de tentativă de omor

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un individ periculos, în vârstă de 32 de ani, este căutat de polițiștii din Craiova. Bărbatul ar fi tras trei focuri de armă vineri în trafic în maşina unui cunoscut, pe care spun martorii l-ar fi urmărit prin oraș.

Victima a fost lovită de un glonț și a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Un tânăr a fost rănit de unul dintre gloanţele care au fost trase asupra lui în plină stradă, în Craiova. Cel care a apăsat pe trăgaci ar fi vrut să se răzbune pe el, spun apropiaţii, după ce l-ar fi reclamat la poliţie că i-a furat maşina.

Cei doi s-ar fi şicanat inclusiv cu maşinile pe străzile din oraş, până când una ar fi lovit-o pe cealaltă, iar agresorul a tras cu pistolul.

Bărbat:  "Poliţia a văzut maşina la ei în curte şi după au aflat oamenii că i-am băgat la poliţie şi l-a găsit în trafic şi l-a împuşcat."

Citește și
victima
Femeie din Argeș, împușcată accidental de polițiștii rutieri. Starea victimei

Tânărul rănit a primit îngrijiri medicale şi a fost dus la secţie pentru declaraţii. Între timp, poliţiştii din Craiova au început să îl caute pe pistolar.

Cosmin Grădinaru, purtător de cuvânt IPJ Dolj: "A fost constituită o echipă complexă de cercetare în cauza fiind efectuate cercetări în evdea identificării şi tragerii la răspundere persoanala tuturor persoanelor implicate în acest incident."

Politstii au deschis un dosar penal pentru nerespectarea regimului armelor, uz de armă fără drept, tulburarea ordinii și liniștii publice, dar şi lovire și alte violențe.

În lipsa suspectului, anchetatorii au obţinut un mandat de arestare preventivă pentru tentativă de omor, nerespectarea regimului armelor, uz de armă fără drept şi tulburarea ordinii și liniștii publice.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult