Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Focuri de armă pe un câmp din Dâmbovița. Un bărbat a ajuns la spital

Mai multe persoane au fost implicate, joi, într-un scandal pe un câmp din comuna dâmbovițeană Butimanu. O persoană a tras trei focuri de armă, rănind un cal. Totodată, unui dintre cei implicați a ajuns la spital.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Dâmboviţa, scandalul a început în timp ce doi bărbați fertilizau un câmp.

„Poliţiştii au fost sesizaţi că doi bărbaţi, în timp ce fertilizau un teren, situat pe un câmp din Butimanu, cu ajutorul unui tractor, ar fi fost agresaţi de mai mulţi bărbaţi. Unul dintre cei doi a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Totodată, un alt bărbat este cercetat pentru nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor după ce ar fi folosit o arma neletală supusă autorizării, ar fi executat trei focuri, rănind o cabalină'', a precizat IPJ Dâmboviţa, conform Agerpres.

Poliţiştii din cadrul Secţiei nr.3 Poliţie Rurală Butimanu efectuează cercetări în acest caz. A fost întocmit un dosar penal ce are ca obiect săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, distrugere şi nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

Citește și
crima saltea
Un tată și fiul său și-au împușcat vecinul din cauza unei saltele aruncate la gunoi

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult