Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Florin Cîțu: „Rezultate mult peste aşteptări din punct de vedere economic” în 2021. „Şi mă mândresc cu asta”

Economia românească a avut rezultate peste așteptări în 2021, consideră președintele PNL, Florin Cîțu. Cîțu este optimist, raportându-se la faptul că euro a rămas sub pragul de 5 lei, iar deficitul bugetar a fost și el ținut în frâu.

Florin Cîţu se declară mândru de aceste rezultate. ”Indiferent ce ar spune unii, cifrele sunt cifre”, a transmis fostul premier, într-o postare pe Facebook în ultima zi a anului 2021, relatează news.ro.

„Life is a journey, not a destination”, a început Cîțu

„Încheiem anul cu rezultate mult peste aşteptări din punct de vedere economic:

-Deficit bugetar mai mic de 7% -Agenţiile de rating au crescut perspectiva României de la negativ la stabil -Moneda naţională a rămas sub pragul de 5 lei pe euro -Datoria publică nu a trecut de 50% din PIB -2021 a însemnat prudenţă, profesionalism şi predictibilitate. Şi mă mândresc cu asta. Indiferent ce ar spune unii, cifrele sunt cifre. Şi arată că, acolo unde a depins de guvern, mi-am îndeplinit misiunea faţă de români”, a scris Cîțu pe Facebook.

Fostul premier a mai spus că începem un an nou, cu alt management, altă viziune.

Citește și
Florin Citu
Florin Cîțu, despre protestul de la Palatul Parlamentului: ”Atentat la sănătatea românilor! Asta denotă egoism pur!”

„Urmează alte provocări, dar vă spun că singura soluţie pentru dezvoltare rămâne liberalismul. Reformele pe care le-am început ca ministru al Finanţelor, apoi ca prim-ministru, le voi continua şi ca preşedinte al Senatului şi preşedinte PNL. V-am promis România Liberala şi împreună o să o facem”, a mai transmis Cîţu.

„La mulţi ani, dragi români” și-a încheiat Cîțu mesajul.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult