Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Fiul lui Liviu Dragnea, certat de cetățeni: ”Ești patron pe banii furați de la copii!”

Valentin Dragnea, fiul președintelui PSD Liviu Dragnea, a fost ținta unor reproșuri joi seara, din partea unor cetățeni, la un meci de fotbal care a avut loc pe stadionul Giulești.

”Barosane, vezi că ești patron de fotbal pe banii furați de taică-tu, bă!

Pe ciordeală ești patron, băi! La pușcărie să vă duceți amândoi, bă! Infractorilor! Ești patron pe banii furați de la copii! Nenorociților!”, i-a spus lui Valentin Dragnea un bărbat. 

Persoana care a postat această înregistrare video pe YouTube, Camelia Tabacu, mai precizează că, la intrarea pe stadionul Giulești, gărzile de corp ale lui Valentin Dragnea ar fi agresat un jurnalist de la GSP. 

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat recent că fiul său a fost agresat de mai multe ori, motiv pentru care a decis să depună o plângere penală.

Citește și
Liviu Dragnea si Valentin Dragnea
Liviu Dragnea: Fiul meu a fost agresat de mai multe ori

Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 a deschis un dosar penal in rem pentru ameninţare şi tulburarea liniştii publice, în urma unei plângeri depuse de Valentin Dragnea, fiul lui Liviu Dragnea.

Ştefan Caramitru, fiul actorului Ion Caramitru, a transmis, luni seară, printr-un comunicat de presă, că în urmă cu zece zile a avut un incident verbal minor cu Valentin Dragnea, pe strada pe care locuiesc amândoi.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult