Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Final de vacanță de Rusalii. Unde sunt cele mai aglomerate porțiuni pe Autostrada Soarelui. Traficul, supravegheat și din aer

Your browser doesn't support HTML5 video.

Zeci de mii dintre turiștii care s-au distrat pe litoral în aceste zile pornesc acum spre casă.

Este mai aglomerat decât de obicei pe Autostrada Soarelui A2, iar cea mai aglomerată porțiune de pe autostradă este în zona stației de taxare de la Fetești.

Aici sunt în jur de 55-60 de mașini pe minut, potrivit estimărilor celor de la centrul Info Trafic din cadrul Poliției Române. O altă zonă aglomerată este intrarea pe autostradă dinspre Constanța spre Capitală, unde intră în jur de 45 de mașini pe minut, estimează polițiștii. Și de asemenea, se mai blochează traficul la intrarea în București, în zona localității Cernica. Acolo, de obicei, coada se formează începând de la kilometrul 22. Se fac filtre mai mult decât de obicei.

Traficul pe A2, supravegheat și din aer

Astăzi, polițiștii de la Rutieră opresc mașini încă de la ora 2:00, sunt forțe de ordine impresionante. Deja au fost șoferi care au fost depistați cu alcoolemie.

Unii au condus cu viteză, nu aveau toate actele la ei sau nu purtau corespunzător centura de siguranță.

Citește și
mare, litoral
Peste 30.000 de tineri își petrec vacanța de Rusalii în Costinești. Stațiunea este una dintre cele mai aglomerate din sezon

Traficul este supravegheat și din aer. Un elicopter a survolat în toate zilele de vacanță de Rusalii traficul pe autostrada A2, dar și pe principalele drumuri din țară și deja au fost depistați șoferi care fie au condus agresiv, fie au condus cu viteză ori au condus pe banda de urgență. La bordul elicopterului care survolează autostrada sunt doi piloți, dar și un polițist de la Brigada Rutieră.

Polițistul le trimite date în timp real colegilor din teren, iar șoferii identificați ca fiind un pericol sunt trași pe dreapta la un moment dat pe porțiunea autostrăzii și sunt verificați.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult