Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Filmul tragediei din Cluj. Bărbatul de 74 de ani a recunoscut că și-a bătut partenera din cauza geloziei

Your browser doesn't support HTML5 video.

Partenerul femeii de 51 de ani, găsită fără viață în noaptea de vineri spre sâmbătă într-o locuință din Cluj-Napoca, a fost arestat.

Bărbatul de 74 de ani este acuzat de lovituri cauzatoare de moarte. Femeia avea urme de violență pe corp, iar autoritățile au fost alertate chiar de bărbat, care a sunat la 112.

Ulterior, a recunoscut că dăduse în ea, după un conflict izbucnit din cauza geloziei. Femeia în vârstă de 51 de ani era divorțată, dar avea o relatie cu un bărbat mai în vârstă care s-a întors în țară după ce a locuit o vreme în Franta. Între ei ar fi izbucnit o ceartă, iar el ar fi lovit-o. Vecină: „Nu știu chiar nimic. Numai când a venit poliția.”

Reporter: A fost multă poliție?

Vecină: „A fost. Vreo 5 mașini. Tot au mers și au venit.”  

Citește și
captura droguri braila
Captură impresionantă de droguri, la Brăila. 10 kilograme au fost găsite sub scaunul unui șofer, iar 20 într-o roată

Reporter: Stăteau aici de ceva timp?

Vecină: „Da, așa, din câte am auzit, da, dar nu-i cunosc." Potrivit unor surse, bărbatul ar fi recunoscut la audieri că s-au certat și i-ar fi dat câteva palme, în urma cărora femeia a început să sângereze, însă apoi a mers la culcare, dar nu s-a mai trezit. Iulian Timșa - purtător de cuvânt IPJ Cluj: „Polițiștii au fost sesizați, prin apel 112, de către un bărbat, de 74 de ani, cu privire la faptul că într-o locuință situată în municipiul Cluj-Napoca a găsit, în cursul dimineții, o femeie de 51 de ani, decedată, care prezenta urme de agresiune." Dan Antonescu, expert criminolog, este de părere că astfel de situatii apar pe fondul furiei în exces sau a consumului de alcool. Dan Antonescu - expert criminolog: „Am opinia că violențele în acest cuplu nu erau ceva frecvent. Spun asta pentru că dacă ar mai fi existat antecedente violente probabil că bărbatul sau chiar și femeia și-ar fi dat seama că acea leziune pe care i-a produs-o și a produs sângerarea, de fapt, poate fi un pericol iminent. Sunt nenumărate situațiile, și medicii legiști pot confirma acest lucru, în care o sângerare nazală combinată cu dormitul cu fața în sus duc spre un astfel de final nefericit.” Bărbatul a fost arestat pentru pentru lovituri cauzatoare de moarte.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult