Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Bărbatul răpit cu o dubă din București a fost găsit încătușat sub un pod. Suspecții ar fi trei cetățeni moldoveni

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un bărbat din București a fost răpit din parcarea complexului rezidențial în care locuiește, în Sectorul 1. Indivizi, necunoscuţi deocamdată, l-au urcat cu forța într-o dubă, iar paznicul, care a văzut ce s-a întâmplat, a anunțat poliția.

Victima a fost găsită încătușată, sub un pod, în timp ce agresorii sunt căutați. Potrivit anchetatorilor, fugarii ar fi cetățeni moldoveni. Atenție, urmează detalii care vă pot afecta emoțional.

Bărbatul a fost răpit din parcarea subterană a unui complex rezidențial din nordul Capitalei. Suspecții - trei la număr - au intrat în clădire cu o dubă de culoare verde, înmatriculată în București. Mașina a fost vândută de cel puțin patru ori în ultimii doi ani, spun surse din anchetă. Momentul răpirii a fost văzut de paznicul clădirii, care a anunțat poliția. Victima și mașina au fost date imediat în căutare.

Anchetatorii au reușit să refacă o parte din traseul suspecților. După ce l-au răpit pe bărbat, agresorii au condus în jur de cinci minute, după care l-au abandonat. Și au scăpat de mașină în apropiere, pe Șoseaua Pipera.

Bărbatul de 33 de ani a fost abandonat de suspecți în această zonă izolată din sectorul 1 al Capitalei - o stradă aflată la aproximativ 2 kilometri de blocul din care a fost răpit. O persoană l-a văzut alergând încătușat și a sunat la 112, iar polițiștii Secției 6, care deja îl căutau, l-au găsit în zona unui pod din nordul Capitalei.

Citește și
politia
Un bărbat care şi-a răpit fosta concubină a fost arestat preventiv, după ce a ţinut-o captivă timp de 20 de ore

Victima le-a spus anchetatorilor că agresorii i-au cerut bani și criptomonede. Bărbatul este antreprenor și ar deține o fabrică cu gheață. În schimbul libertăţii, le-ar fi oferit agresorilor zece mii de euro, bani pe care îi avea în numerar - dar suspecții nu i-au luat. Anchetatorii verifică acum și informația potrivit căreia răpitorii ar fi cetățeni din Republica Moldova.

Bărbat: „Am văzut doar niște mașini de poliție și mi-a spus domnul de pază azi-dimineață când am venit că s-a întâmplat ceva, a fost cineva răpit sau o chestie de genul”.

Reporter: Cum a reușit să intre?

Bărbat: „Este o cameră care verifică numărul de înmatriculare și verifică într-o bază de date. Dacă numărul este înregistrat se verifică ușa de la garaj. Bine, mai există și șansa în care să sune la interfon și să dea toate detaliile: apartament, loc de parcare în subteran și cam atât.”

Vecină: „Sunt foarte mulți chiriași în bloc, de toate națiile, eu mă gândesc că o fi fost o reglare de conturi.”

Cazul a fost preluat de polițiștii de la Investigații Criminale și de un procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 care fac cercetări pentru lipsire de libertate.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult