Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Filmul prinderii individului agresiv care a terorizat cu un cuțit o stradă din Sibiu: „Culcat, stai că trag! Lasă cuțitul”

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un bărbat de 37 de ani din Sibiu a fost reținut de polițiști, după ce s-a plimbat prin oraș înarmat cu un cuțit și a tăiat cauciucurile unor mașini parcate.

Incidentul s-a petrecut în toiul zilei, iar momentul imobilizării individului a fost surprins cu un telefon mobil. Atenție, urmează imagini care vă pot afecta emoțional.

„Nu-l lăsați fraților să se ducă la oameni, că sunt copii acolo!" strigă un martor, conform înregistrării.

Un martor a sunat la poliție, iar apoi a încercat să îi avertizeze pe ceilalți oameni din zonă că un bărbat se plimba printre mașini cu un cuțit în mână.

Primii polițiști care au intervenit i-au spus individului să lase arma deoparte: „rămâi jos mă, rămâi jos! Culcat, stai că trag! Lasă cuțitul jos!"

Citește și
iasi
Teroare pe holurile unui cămin social din Iași. Un individ a amenințat cu un cuțit mai mulți locatari

Preţ de câteva minute, polițiștii au încercat să-l prindă pe bărbat, dar acesta a reușit să se strecoare printre mașinile oprite în trafic.

În cele din urmă a fost imobilizat de un echipaj de la Intervenţii.

Pentru că era foarte agitat, polițiștii l-au transportat pe bărbatul scandalagiu la Spitalul de Psihiatrie din Sibiu.

Din fericire, incidentul s-a lăsat doar cu pagube materiale: bărbatul a reușit să taie cu cuțitul anvelopele a opt mașini parcate. Întrebat de poliţişti care e motivul supărării, bărbatul nu a dat vreun detaliu.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult