Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Filmul incidentului în care a fost implicat Ilie Năstase. De ce vrea să meargă la CEDO

Your browser doesn't support HTML5 video.

Fostul tenismen a fost surprins în trafic într-o “vizibilă stare de ebrietate”, potrivit agenţilor de la Poliţia Rutieră.

Fostul tenismen a fost tras pe dreapta vineri dimineaţă pe Şoseaua Nordului, în jurul orei 4:45. În momentul în care poliţiştii de la Rutieră i-ar fi cerut actele, Năstase ar fi refuzat să le dea. Agenţii i-au cerut să se dea jos din maşină şi să facă un etilotest, dar Năstase nu a fost de acord, ba chiar i-a înjurat, după cum recunoşte chiar el.

În acel moment, poliţiştii l-au încătuşat şi l-au dus la Institutul de Medicină Legală din Bucureşti pentru recoltare de probe. Aici scandalul a continuat, poliţiştii l-au rugat din nou să facă un etilotest, Năstase a accepta iar valoarea care a ieşit a fost de 0,55 mg în aerul pur respirat.

Conform procedurii, agenţii l-au rugat să le permită să recolteze şi probe biologice. Fostul tenismen ar fi refuzat, însă, aşa că a fost adus la sediul Brigăzii Rutiere, unde i s-a adus la cunoştinţă că pe numele lui se va întocmi dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice și pentru refuz de recoltare mostre biologice. De asemenea, a primit şi o amendă de 1.000 de lei.

Năstase spune că se simte lezat de atitudinea agenţilor pentru că, spune el, a consumat 3 beri şi a mâncat iar apoi i s-a cerut să facă un test antidrog. El vrea să ceară şi certificat medico-legal, pentru că în urma încătuşării s-ar fi ales cu vânătăi. Mai mult, el susţine că se va plânge la CEDO.

Citește și
Ilie Nastase
Ilie Năstase, prins băut la volan. A fost dus la poliţie după ce i-a înjurat pe agenţi

În 2011 Năstase a fost prins băut la volan în aceeaşi zonă. La fel, şi-a pierdut cumpătul şi i-ar fi înjurat pe agenţi, aşa că i-au suspendat permisul pentru 3 luni.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult