Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Filmul crimei terifiante din Dolj. Ce a făcut suspectul cu drujba cu care și-ar fi ucis prietenul, de Crăciun

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un individ de 25 de ani din Dolj, considerat extrem de periculos, este căutat în toată țara. Polițiștii îl suspectează că și-a ucis prietenul, apoi a dispărut cu o drujbă pe care a îngropat-o, pentru că nu a reușit să o vândă.

În trecut, fugarul a fost cercetat pentru tentativă de viol.

De la declanșarea anchetei, zeci de polițiști și jandarmi îl caută pe fugar, inclusiv cu elicopterul. Iar în mai multe localități din județ au fost organizate filtre.

Crima din localitatea Călărași, în județul Dolj, a îngrozit o comunitate întreagă. Fugarul este cunoscut cu boli psihice și, spun polițiștii, poate fi extrem de periculos.

Camerele de supraveghere din localitatea Călărași l-au înregistrat pe individ la ora 7:41, chiar în dimineața de Crăciun. Crima, spun anchetatorii, s-a petrecut în noaptea de ajun.

Tânărul, căutat acum pentru omor, venise în casa victimei la un pahar, însoțit, se pare, de un alt bărbat. După o vreme și mult alcool, s-ar fi certat cu gazda. Individul de 25 de ani a pus mâna pe o drujbă iar victima sa, în vârstă de 57 de ani, a fost practic decapitată.

După crimă, agresorul a luat bicicleta celui ucis și s-a făcut nevăzut. Anchetatorii nu au stabilit încă dacă cel de-al treilea bărbat, prezent și el în casa victimei, a fost martor la crimă sau a plecat înainte, așa cum a susținut în fața procurorilor. El le-a spus polițiștilor că s-a întors de dimineaţa acasă la bărbatul ucis, neștiind ce s-a întâmplat și l-a găsit pe acesta plin de sânge.

Inițial, individul a încercat să vândă drujba ca să facă rost de bani, apoi a ajuns la o stână, acolo unde mai lucrase, și a îngropat-o într-un șanț.

Constantin Sora, cioban: „A fost și la băiatul meu ăl mare, s-a dus și i-a zis - nu vrei să cumperi o drujbă? Nu cumpăr că am nouă, dar văd că are sânge pe ea. Nu a spus nimic.”

Fiul victimei este plecat la muncă în străinătate, în Spania, și se va întoarce acum în țară pentru a-și înmormânta tatăl.

Acum, întreaga comunitatea nu mai are liniște până când autoritățile nu vor pune mâna pe individ.

Individul a fost dat în urmărire națională și în consemn la frontieră.

După dispariţia sa, Poliţia Română l-a dat pe Stoinea Ștefaniță în urmărire generală şi consemn la frontieră. Autorităţile au atras atenţia ca tânărul este periculos şi au recomandat ca cei care îl văd să sune imediat la 112 şi să nu încerce să acţioneze pe cont propriu.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult