Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Filmul crimei de la hotelul din București. Ce ar fi făcut tânărul cu câteva minute înainte să-și omoare fosta iubită

Your browser doesn't support HTML5 video.

O poveste cutremurătoare petrecută în camera unui hotel din Capitală la începutul săptămânii este investigata de ofițerii de la Omoruri. 

Doi tineri, foști iubiți, au fost găsiți fără viață si plini de răni. Ipoteza principală ar fi: crimă urmată de sinucidere.

Drama petrecută la începutul săptămânii nu este nici pe departe doma poveștii tragice a lui Romeo și Julieta, ci este un caz cutremurător pe care serviciul Omoruri din Poliția Capitalei îl investighează.

Totul după ce luni, într-o zi de de sărbătoare, tânărul de 24 de ani originar din județul Dâmbovița a ademenit-o pe fosta lui iubită, o adolescentă cu șapte ani mai tânără decât el, cu gândul să o convingă să continue relația, asta după ce au fost împreună dar s-au despărțit pentru că fata a vrut să-și vadă de o altă relație.

Lucrurile s-au complicat în camera de hotel, acolo unde cei doi au ajuns în cursul zilei de luni. La un moment dat bărbatul a părăsit camera de hotel și s-a dus la un supermarket din zonă de unde a cumpărat un cuțit iar apoi s-a întors și a comis abominabila crimă, ulterior a decis să-și pună capăt zilelor.

Trupurile fără viață ale celor doi au fost descoperite a doua zi de camerista hotelului alarmată de faptul că ce doi nu părăsiseră încă încăperea așa cum stabiliseră la momentul cazării.

Medicii legiști vor trebui să spună dacă băiatul a fost sau nu și sub influența unor substanțe interzise.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult