Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Fetița de trei ani din Iași care a fost spălată pe cap cu o substanță toxică a intrat în moarte cerebrală

Două fetițe de 3, respectiv 4 ani, au ajuns la spital după ce au fost spălate pe cap de către mama lor cu o substanță toxică și s-au intoxicat.

Femeia susține că pe una dintre ele a spălat-o pe cap cu acea substanță ca să o scape de păduchi, iar cealaltă ar fi inhalat aerul din cameră după ce mama a stropit.

Substanța toxică o avea de la soțul ei, cioban, care o folosea pentru a deparazita oile.

Acum, fetița de trei ani a intrat în moarte cerebrală.

„Fetița de trei ani din comuna Lungani care a ajuns la spital în stare gravă împreună cu sora ei mai mare, după ce mama lor le-a spălat pe cap cu o substanță toxică, folosită la animale, a intrat în moarte cerebrală. Prognosticul este în continuare rezervat”, spun medicii din Iași, potrivit bzi.ro.

„Conform legislaţiei în vigoare, pacientul este susţinut maximal în serviciul de terapie intensivă cu suport hemodinamic până la declararea morţii fiziologice sau cerebrale. La acest moment, pacienta intoxicată cu substanţă organo fosforată este într-o stare general extrem de gravă, investigaţiile de tip imagistic şi encefalogramă indicând o activitate cerebrală minimală. Prognosticul în acest caz este extrem de rezervat”, a declarat un medic.

Citește și
smurd
Două fetițe din Iași au fost spălate pe cap cu o substanță toxică de către mama lor. Una dintre ele este în comă

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult