Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Festivalul lavandei. Sute de oameni s-au bucurat de o prezentare de modă și un concert de operă, într-un decor de vis

Your browser doesn't support HTML5 video.

A fost feerie în lanul de lavandă, în județul Iași. În timp ce mulți aleg astfel de locuri pentru ședințele foto, sute de oameni s-au bucurat de o prezentare de modă și un concert de operă într-un asemenea decor.

Ambele evenimente au fost organizate în cadrul celei de-a doua ediții a Festivalului Lavandei.

Concertul de operă din lanul de lavandă a adunat în public sute de oameni.

În comuna Movileni, de lângă Delta Moldovei, o familie de mici producători are o cultură de lavandă, care se întinde pe 6 hectare. Iar în aceste zile, când parfumul acestei plante este atât de intens, are loc un festival local, care îi aduce pe spectatori în mijlocul naturii.

Monica Balla, organizator: „Ne place muzica de operă, orchestra. E o zonă relaxantă a lavandei și merge foarte bine cu opera si orchestra.”

De priveliștea de vis, dar și de momentele artistice s-au bucurat adulții și copiii, deopotrivă. Desigur, toți au făcut numeroase fotografii în lanul de lavandă.

Câțiva domni au profitat de ocazie și le-au făcut partenerelor o surpriză. Prețul unui bilet la festival a fost de 35 de lei.

Maria Tovba, soprană: „Pentru noi este cel de-al doilea an deja, pentru că am participat și la prima ediție. Ne face o deosebită plăcere să ne aflăm aici. A ținut vremea cu noi, multă lume a venit și ne bucurăm foarte mult.”

Pe lângă concertul de operă, organizatorii au pregătit și o prezentare de modă.  

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult