Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Festivalul de creativitate de la Cluj a adunat într-un singur loc oameni cu imaginație din mai multe domenii

Your browser doesn't support HTML5 video.

Bunătăți, cosmetice, produse de design interior și bijuterii. Festivalul de creativitate găzduit în weekend, la Cluj-Napoca, a adus într-un singur loc oameni cu imaginație din mai multe domenii care și-au făcut cunoscute produsele.

Demonstrațiile de țesut covoare tradiționale sau obiecte decorative moderne au stârnit interesul multor vizitatori. Multe creaţii au fost amplasate în încăperi amenajate cu oglinzi sau jocurile de lumini şi umbre, iar asta a atras în mod deosebit oaspeţii.

Fată: ”E impresionant. Și așa, futurist. Am descoperit anumite persoane de care eu până acum nu auzisem”. Femeie: ”Mi se pare foarte interesant. Aștept să văd ce se întâmplă și cred că va fi o experiență faină, ceva nou pentru noi”. Băiat: ”Mi-a plăcut cea cu oglinzile. Te duce așa într-o zonă a misterului. E mai ireal”. Festivalul a adunat sute de artiști din întreaga țară. Diana Buga, Fondator platformă pentru creatori autentici: ”Vrem să încurajăm și să promovăm povestea din spatele produselor autentice create în România. Punem accent pe poveste, odată ce îl aduci pe om aproape de creator, și are mai multă încredere să cumpere. Pentru că vede cum a fost făcut produsul, înțelege producția, înțelege timpul petrecut în fața produsului".

La festival au fost găzduite şi dezbateri despre viitorul muncii de creaţie şi al tehnologiei, iar vizitatorii au putut să cumpere produse chiar de la designerii lor favoriţi.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult