Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Festival de film la Marea Neagră. Peste 30 de filme, prezentate în prima ediție „Sunscreen”

Your browser doesn't support HTML5 video.

În cazul în care mai aveți zile de vacanță și vreți să îmbinați plaja cu peste 30 de proiecții de film și cine-concert în aer liber, puteți merge pe litoral între 8 și 11 septembrie.  

Cunoscutul regizor Tudor Giurgiu va organiza prima ediție a festivalului „Sunscreen”. Spectatorii vor avea ocazia să vadă în premieră „Bilet pentru paradis”, cu Julia Roberts și George Clooney, dar și primul episod din serialul „Clanul”, care va fi difuzat de PRO TV.

Festivalul Sunscreen este organizat de aceeși echipă care se ocupă și de TIFF. La malul mării vor fi prezentate peste 30 filme.

Premiera filmului „Bilet spre Paradis”

„Bilet spre Paradis”, cu Julia Roberts și George Clooney în rolurile principale, va putea fi văzut în premieră.

La „SunScreen”, pe ecranele montate în aer liber își vor lansa filmele și mai mulți regizori și actori români.

Citește și
Alejandro Grisi
Marele premiu la festivalul TIFF a fost câștigat de filmul „Casa Noastră"

Invitatul special al festivalului, organizat intre 8 și 11 septembrie, în Constanța, este Darko Peric, un actor croat care a avut rolul lui Helsiniki în „Casa de Papel”.

Primul episod din „Clanul”, lansat la festivalul „SunScreen”

Primul episod din „Clanul”, serialul care urmează să fie difuzat de PRO TV, va putea fi urmărit, de asemenea, la „SunScreen”.

Turiștii vor putea urmări primul episod din „Clanul”, noul serial produs de PRO TV, din piața Ovidiu, care se va transforma pentru patru zile într-un adevărat cinematograf în aer liber. Va fi instalat un ecran imens și vor fi amenajate 1.500 de locuri.

Mihai Chirilov, directorul artistic al festivalului „SunScreen”: „E altceva să vezi un episod dintr-un serial de televiziune pe marele ecran. Am văzut deja câteva imagini, scene filmate. Este un film extraordinar. Are o valoare de producție extraordinară, distribuția este foarte mișto. Sunt convins că George Mihăiță va intra în antologie cu personajul. Va face un personaj iconic - Măcelarul”.

Litoralul pentru toți

Cei care vor merge la festival vor găsi cazare la cele mai mici prețuri din acest sezon estival pentru că de la 1 septembrie sunt valabile tarifele pentru „Litoralul pentru toți”.

Ștefan Necula, managerul unei agenții de turism: „Turiștii sunt interesați de aceste aspecte ale vacanței lor. Toate experiențele de genul acesta îi atrag să vină pe litoral”.

Răzvan Dobre, managerul unui hotel de patru stele: „Prețurile în septembrie încep de la 500 de lei în prima parte a lunii și pot scădea spre sfârșit până la 300-400 de lei pe cameră, pe noapte.” Și meteorologii anunță că septembrie va fi o lună caldă cu vreme bună de plajă.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult