Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Femeie spulberată de o mașină, pe trecerea de pietoni. „Am ieșit afară, i-am văzut acolo căciula și pantofii”

Your browser doesn't support HTML5 video.

Accident mortal pe trecerea de pietoni, într-o comună din județul Cluj. O femeie de 71 de ani a fost lovită în plin de o mașină, în timp ce se întorcea acasă.

Medicii ajunși la locul tragediei nu au reușit să-i salveze viața. Șoferul în vârstă de 54 de ani are acum un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Accidentul a avut loc în comună clujeană Bonțida. Bătrâna de 71 de ani se întorcea de la magazin și, la un moment dat, a vrut să traverseze pe trecerea de pietoni din fața casei. În acel moment, a fost lovită în plin de o mașină. Martorii spun că femeia s-ar fi asigurat înainte să traverseze.

Femeie: „Când am auzit bubuitura, am ieșit afară. I-am văzut acolo căciula și pantofii”. Reporter: „S-a auzit tare?” Femeie: „Foarte tare, foarte tare”. Reporter: „Frânare ați auzit?” Femeie: „Nu s-a auzit. Ea nu trecea numai pe trecerea de pietoni.”

Medicii ajunși la fața locului au încercat să o resusciteze pe bătrână aproape o oră. Din păcate, au fost nevoiți să declare decesul.

Oamenii din zonă spun că au loc frecvent accidente pe bucata aceea de drum, multe chiar pe trecerea de pietoni.

Bărbat: „Viteza și neatenția. Eu cel puțin care stau mai încolo niciodată nu trec pe trecere. E cel mai periculos. Nu se opresc și atunci merg mai încolo până când prind un loc.”

Șoferul de 54 de ani nu consumase alcool, spun polițiștii, care au deschis pe numele său un dosar penal pentru ucidere din culpă.  

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult