Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Femeie răpită de trei indivizi, salvată de polițiștii din Constanța. Ea a ajuns acasă, răufăcătorii în arest

O femeie răpită de trei indivizi a fost salvată de polițiștii din Constanța, care au oprit mașina în care se afla. Răufăcătorii au fost imobilizați și reținuți.

Trei bărbaţi, de 26 de ani, 28 de ani şi 43 de ani sunt cercetaţi pentru comiterea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi lipsire de libertate în mod ilegal, după ce au lovit o tânără și au răpit-o, suind-o într-un autoturism, cu forța.

„Astfel, la data de 5 aprilie, în jurul orei 07.40, cei trei bărbaţi ar fi agresat fizic o femeie, de 20 de ani, pe care, ulterior, ar fi introdus-o într-un autoturism, împotriva voinţei sale, cu intenţia de a se deplasa în judeţul Tulcea.

Autoturismul respectiv a fost interceptat de poliţişti pe D.N. 2A, femeia fiind readusă la locuinţa sa din oraşul Hârşova”, au afirmat poliţiştii de la IPJ Constanța, potrivit news.ro.

Bărbaţii au fost reţinuţi pentru 24 de ore, şi încarceraţi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa.

Citește și
politia de frontiera
Doi cubanezi s-au ales cu dosare penale după ce au încercat să traverseze Prutul cu o barcă. Ce au descoperit polițiștii

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult