Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Două gravide din Constanța şi un bărbat cu probleme cardiace, preluaţi de o autoşenilată

Your browser doesn't support HTML5 video.

Două femei însărcinate şi un bărbat cu probleme cardiace dintr-o localitate din judeţul Constanţa au fost preluaţi luni seara de o autoşenilată şi transportaţi la Spitalul din Medgidia.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, autorităţile au fost solicitaţi să intervină în localitatea Tortomanu la trei cazuri medicale.

Astfel, în zonă s-a deplasat o autoşenilată a Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Constanţa, însoţită de doi paramedici şi de o asistentă. Echipa de intervenţie a preluat două femei însărcinate, dar şi un bărbat cu probleme cardiace, transportându-i la Spitalul Municipal Medgidia.

O altă intervenţie care a avut loc luni seara în judeţul Constanţa, 12 autoturisme fiind ajutate de utilaje de deszăpezire şi de poliţiştii de la Rutieră să parcurgă o porţiune de drum cu probleme. Astfel, poliţiştii rutieri au acţionat pentru prevenirea accidentelor determinate de circulaţia în condiţii de iarnă, iar pe o porţiune de drum cuprinsă între localităţile Cobadin şi Murfatlar, ei au însoţit o coloană de 12 autoturisme, care a circulat în spatele utilajelor de deszăpezire.

 

Citește și
Accident Rasnov
Ambulanță SMURD, implicată într-un accident, în timpul misiunii. 3 paramedici, răniți

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult