Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Femeie din București, ucisă chiar la petrecerea de ziua ei

Your browser doesn't support HTML5 video.

Sfârşit fulgerător pentru o femeie de 33 de ani din Bucureşti. Victima - care se pregătea vineri seară să-şi serbeze ziua de naştere, spun vecinii - a fost înjunghiată, în apartamentul ei din Sectorul 6.

Medicii de la ambulanţă au intervenit repede, dar nu au mai putut face nimic pentru ea. La faţa locului au ajuns de urgenţă şi poliţiştii de la Secţia 20, care l-au găsit acolo şi pe fostul iubit al femeii. Bărbatul este principalul suspect în acest caz.

Individul, în vârstă de 37 de ani, a fost preluat de oamenii legii şi dus la audieri. Potrivit anchetatorilor, femeia ar fi fost atacată din gelozie.

Potrivit reprezentanților DGPMB, „la data de 16 decembrie 2022, polițiștii Direcției Generale de Politie a Municipiului Bucuresti - Secția 20 au fost sesizați, prin 112, în jurul orei 20.00, cu privire la faptul că la o adresa din Sectorul 6 o femeie ar fi fost înjunghiată cu un cuțit de către un bărbat.

Polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului, au identificat victima ce prezenta plăgi înjunghiate și, de asemenea, bărbatul bănuit de săvârșirea faptei.

Citește și
crima medias
Mărturiile cutremurătoare ale apropiaților tânărului care și-a ucis mătușa nevăzătoare și i-a profanat cadavrul

Un echipaj medical, în pofida eforturilor depuse, a declarat decesul femeii.

Bărbatul a fost condus la audieri, în vederea continuării cercetărilor, desfășurate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul București și DGPMB-Serviciul Omoruri.”

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult