Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Femeie dată dispărută de 5 zile: „Nişte oameni care au necaz pe noi au îndrumat-o”

Your browser doesn't support HTML5 video.

O femeie de 88 de ani din Brăneşti, judeţul Dâmboviţa, a dispărut fără urmă de 5 zile. După ce îi murise unul dintre băieţi, femeia căzuse în depresie şi avea şi tulburări de memorie.

Rudele au căutat-o încontinuu, dar în zadar, aşa că au anunţat şi poliţia despre dispariţie.

Femeia dispărută este văduvă de 17 ani şi locuia cu fiul său, în localitatea Brăneşti, între Târgovişte şi Pucioasa. Vineri dimineaţa i-a spus băiatului că merge să viziteze nişte rude, însă nu a mai ajuns la destinaţie.

Dorel Bădoiu, fiul bătrânei dispărute: „Nişte oameni care au necaz pe noi au îndrumat-o pe undeva, într-un loc străin, să nu mai ştie să vină acasă. A prins-o noaptea pe undeva, a rămas în vreun loc..."

O vecină a fost ultima care a văzut-o în viaţă pe bătrână.

Citește și
Alecu Teodor - barbat dat disparut
Un bărbat de 72 de ani din București, căutat de familie de două săptămâni. FOTO

Viorica Necula, martor: „Mergea în sus, îmbrăcată într-o fustă, într-o vestă şi pulover gri. Fustă gri și îmbrobodită. Mergea în partea aia..."

Pentru că de femeie nu se mai ştie nimic de cinci zile, cunoscuţii se gândesc la ce e mai rău.

Elena Nițu, vecină: „Nu ştiu dacă o mai găsi-o vie. O fi căzut pe undeva, n-a mai putut să se mai ridice. O găseşte moartă, vie nu o mai găseşte!"

Vecină: „Ea nu prea mai gândea, săraca, la 80 şi ceva de ani, 90 de ani. Dar o îngrijea fiul său. Unde o fi dispărut, n-am idee..."

Fiul a mers la poliţie să reclame dispariţia mamei sale, dar şi la spitalele din zonă. Însă, în zadar. Femeia parcă a intrat în pământ.

Ultima dată femeia a fost văzută în viaţă vineri dimineaţa. Se îndrepta spre cimitirul din localitate. Era îmbrăcată într-o fustă de culoare gri şi o bluză de culoare închisă. Cine o vede sau poate da relaţii despre ea este rugat să sune la 112 sau să meargă la cea mai apropiată unitate de poliţie.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult