Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Femeie amenințată cu moartea de un fost polițist, în București. Agresorul s-a baricadat în casă

Your browser doesn't support HTML5 video.

O femeie a fost amenințată cu moartea de un fost polițist, în sectorul 4. Ea a reușit să fugă iar agresorul s-a baricadat în casă. Importante forțe de poliție au fost la fața locului, de la primele ore ale zilei.

După mai multe ore, luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale - DGPMB au pătruns în imobil și l-au imobilizat pe bărbat. În urma intervenției, nici bărbatul și nici forțele de ordine nu au suferit vătămări.

Informațiile furnizate de Direcția Generală de Poliție București:

„În această dimineață, 8 ianuarie 2024, în jurul orei 05.55, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București - Secția 18 Poliție a fost sesizată de către o persoană cu privire la faptul că, un bărbat ar fi distrus geamul de la intrarea în locuința unei femei.

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul subunității, care au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind efectuată cercetarea la fața locului.

Citește și
politisti locali
Băimăreni bătuți de persoane fără adăpost, în timp ce polițiștii locali pozau mașini. ”Intervenim doar dacă îți bați nevasta”

Ulterior, Secția 18 Poliție a fost sesizată, din nou, cu privire la faptul că bărbatul ar fi amenințat victima cu acte de violență și s-ar fi închis în apartament, refuzând orice comunicare cu polițiștii care au revenit la adresă.

Din cercetări, s-a stabilit că acesta ar mai fi amenințat-o pe femeie și în alte situații cu acte de violență.

Astfel, la fața locului s-a deplasat echipa din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, precum și o echipă de negociatori.

La acest moment activitățile sunt în desfășurare.”

Bărbatul a fost condus la sediul Secției 18 Polițe, pentru audieri și continuarea cercetărilor.

„În interiorul imobilului, în cadrul percheziției domiciliare, polițiștii au găsit 2 arme letale (pistoale), deținute în baza unei autorizații valabile, precum și 1 pistol, neletal, supus autorizării, pentru care avea certificat de deținător, toate fiind păstrate în condițiile prevăzute de lege”, a mai precizat Direcția Generală de Poliție București.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult