Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Femeie accidentată după coliziunea a două mașini. Victima era în parcarea unei pensiuni din Agapia

O femeie a fost rănit după coliziunea a două mașini, în Neamț. Accidentul s-a produs în localitatea Agapia, iar unul din vehicule a lovit un pietonul și alte trei mașini parcate.

„Astăzi, 29 ianuarie, în jurul orei 15:00, poliţiştii Formaţiunii Rutiere Târgu-Neamţ au fost sesizaţi cu privire la producerea unui eveniment rutier pe DN 15C, în localitatea Agapia. Din primele cercetări efectuate de poliţişti a reieşit că, în timp ce o tânără, de 20 de ani, din Vânători-Neamţ, conducea un autoturism pe Drumul Naţional 15C, în localitatea Agapia, ar fi efectuat viraj la stânga, moment în care ar fi intrat în coliziune cu un autoturism ce circula din sens opus, condus de un tânăr de 23 de ani, din Petricani”, au transmis, duminică, reprezentanții IPJ Neamţ, citați de news.ro.

În urma impactului, autoturismul condus de tânărul de 23 de ani ar fi acroşat o femeie de de 55 de ani, ce se deplasa în calitate de pieton în parcarea unei pensiuni, intrând în coliziune cu alte trei autoturisme parcate. Femeia de 55 de ani a fost rănită, arată sursa citată.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult