Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Femeia găsită moartă într-o casă din Cluj-Napoca a fost bătută de partenerul ei. Care ar fi cauza decesului

Your browser doesn't support HTML5 video.

Autoritățile din Cluj-Napoca anchetează o posibilă crimă petrecută noaptea trecută după ce o femeie de 51 de ani a fost găsită fără viață în casă. Avea urme de violență pe corp. 

Partenerul ei, de 74 de ani, a sunat dimineața la 112, însă, ulterior a recunoscut că a dat în ea. Bărbatul a fost arestat.

Femeia în vârstă de 51 de ani era divorțată, dar avea o relație cu un bărbat mai în vârstă care s-a întors în țară după ce a locuit o vreme în Franța.

Între ei ar fi izbucnit o ceartă, iar el ar fi lovit-o.

Vecină: „Nu știu chiar nimic. Numai când a venit poliția”.

Reporter: A fost multă poliție?

Vecină: „A fost. Vreo 5 mașini. Tot au mers și au venit”.

Reporter: Stăteau aici de ceva timp?

Vecină: „Da, așa din câte am auzit da, dar nu-i cunosc”.

Potrivit unor surse, bărbatul ar fi recunoscut la audieri că s-au certat și i-ar fi dat câteva palme, în urma cărora femeia a început să sângereze însă apoi a mers la culcare, dar nu s-a mai trezit.

Iulian Timșa, purtător de cuvânt IPJ Cluj: „Polițiștii au fost sesizați, prin apel 112, de către un bărbat, de 74 de ani, cu privire la faptul că într-o locuință situată în municipiul Cluj-Napoca a găsit, în cursul dimineții, o femeie de 51 de ani, decedată, care prezenta urme de agresiune”.

Dan Antonescu, expert criminolog, este de părere că astfel de situații apar pe fondul furiei în exces sau a consumului de alcool.

Dan Antonescu, expert criminolog: „Am opinia că violențele în acest cuplu nu erau ceva frecvent. Spun asta pentru că dacă ar mai fi existat antecedente violente probabil că bărbatul sau chiar și femeia și-ar fi dat seama că acea leziune pe care i-a produs-o și a produs sângerarea de fapt poate fi un pericol iminent. Sunt nenumărate situațiile, și medicii legiști pot confirma acest lucru, în care o sângerare nazală combinată cu dormitul cu fața în sus duc spre un astfel de final nefericit”.

Bărbatul a fost arestat pentru pentru lovituri cauzatoare de moarte.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult