Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Femeia găsită moartă în Oradea era băgată într-un geamantan. Polițiștii au mai făcut apoi o descoperire șocantă

Your browser doesn't support HTML5 video.

Descoperire șocantă în parcarea unui complex rezidențial din Oradea. Cadavrul unei femei a fost găsit într-un geamantan, pus într-o remorcă din parcare, acoperită cu o prelată.

Iar sora victimei zăcea într-un apartament din apropiere, bătută îngrozitor și incapabilă să spună ce i s-a întâmplat. Poliția are deja 3 suspecți în acest caz: două femei și un bărbat, deja reținuți.

Un locatar a sunat la 112 marți dimineaţă, când voia să plece cu maşina, dar a fost alertat de un miros înţepător care venea dinspre remorca aflată în parcare.

Imediat, mai multe echipaje de poliție au fost mobilizate, iar criminaliștii au descoperit în remorcă un geamantan acoperit cu nisip şi înăuntru trupul neînsufleţit al unei femei. A fost delimitat perimetrul respectiv şi echipele de anchetatori au căutat probe.

În scurtă vreme, seria de orori a continuat: într-un apartament din blocul alăturat, a fost găsită încă în viaţă sora femeii ucise! Potrivit primelor date din anchetă, victima era subnutrită, părea sechestrată acolo de mai multă vreme, avea numeroase răni şi a fost dusă de urgenţă la spital.

Hadrian Borcea - șef UPU Oradea: „E o tânără. încă vârsta nu e foarte clară, undeva între 20-30 de ani, cu foarte foarte multe leziuni, la nivelul întregului corp, cu semne clare de malnutriție, starea e gravă. E conștientă, vorbește cu foarte mare dificultate. Și vânătăi, și fracturi costale mai vechi, mai recente.”

Locatarii din zonă povestesc că în apartamentul respectiv veneau des vizitatori.

Trupul neînsufleţit al femeii găsite în remorca a fost preluat de anchetatori, iar în urma autopsiei urmează să se stabilească exact cauza morţii.

Poliţia a anunţat că are deja 3 suspecţi reţinuţi, un bărbat şi 2 femei.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult