Modifica setarile cookie
Toate categoriile

„O mai băteam”. Reacția bărbatului din Cluj care a fost înjunghiat de iubită

Your browser doesn't support HTML5 video.

O femeie de 28 de ani din Cluj este cercetată în libertate pentru tentativă de omor, după ce, în toiul unui scandal violent, și-a înjunghiat partenerul.  

Bărbatul de 30 de ani s-a ales cu două răni în zona abdomenului și la umăr. Scandalul a fost auzit și de vecini. Ei sunt cei care au sunat imediat la 112 după ajutor, iar rănitul a primit îngrijiri.

Cei doi locuiesc în localitatea Negreni și formează un cuplu de șapte ani. Au împreună doi copii mici însă în ultima vreme certurile se țin lanț.

Ultimul scandal s-a terminat cu dosar penal pentru femeie, după ce și-a atacat iubitul.

Victimă: „Am tras-o să se întoarcă acasă și am simțit ceva la abdomen și umăr, apoi mi-am dat seama că m-a înjunghiat”.

Citește și
sofer camion cluj
Șofer inconștient, slalom cu camioneta printre mașini, pe o șosea din Cluj. Imagini revoltătoare surprinse în trafic

Vecinii au sunat după ajutor, iar bărbatul a fost transportat la spital. După ce a fost stabilizat, el a cerut să fie externat. În tot acest timp, partenera lui a plecat la părinți cu ambii copii.

Partenerul ei recunoaște că în trecut a fost și el violent. Victimă: „O mai băteam”.

Femeie: „Au doi copilași împreună. Fata nu e rea, e harnică”.

Femeia este acum cercetată în libertate, sub control judiciar. Purtător de cuvânt IPJ CLUJ: „În urma probatoriului administrat sunt continuate cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie sub forma tentativei de omor”.

Psihologii spun că într-un asemenea context, cei mai afectați sunt copiii. Ioana, psiholog: „Ei ar putea să dezvolte tot felul de anxietăți, tulburări de somn și alimentare. Pot avea flashback-uri, imagini care să le amintească ce au trăit și să îi țină captivi”.

Procurorii urmează să facă lumină în acest caz. Este luat în calcul și ipoteza că femeia a încercat să se apere, în scandalul cu partenerul ei.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult