Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Femeia din Brașov dispărută a fost găsită moartă. "Iubitul: Era o mamă extraordinară, mâncare, curățenie, de toate făcea"

Your browser doesn't support HTML5 video.

Femeia de 34 de ani dispărută în urma cu o săptămână, mamă a cinci copii, a fost descoperită moartă pe malul râului Bârsa, în vecinătatea localității Bod.

Anchetatorii au reușit să îl prinda si pe cel suspectat că a ucis-o: este vorba despre un bărbat din același sat, care a mai fost condamnat pentru fapte violente. Victima obișnuia să se prostitueze, iar suspectul i-ar fi fost client, spun anchetatorii.

Codruța Moise obișnuia să stea pe marginea drumului, la ieșirea din Brașov spre Sighișoara, în așteptarea clienților. Vinerea trecută, iubitul a rămas acasă, iar ea a plecat in oraș. A fost ultima dată când bărbatul a văzut-o. Alexandru Ene, iubitul victimei: “Mi-a zis să fac de mâncare la copii, să îi iau ei cabanos și atât. Asta a fost ultima noastră conversație”.

Disperat că femeia nu se întoarce acasă, unde o așteptau cei cinci copii, bărbatul a sunat la poliție să anunțe dispariția. Vreme de o saptamână nu s-a știut nimic de ea. Vineri diminața, a venit vestea că trupul femeii a fost găsit la 15 kilometri de oraș, în zona localității Bod.

Cine este suspectul

Anchetatorii au reușit să dentifice și un suspect. Un bărbat din Bod care a mai fost condamnat pentru tâlharie. A refuzat să le deschidă polițistilor astfel că a fost nevoie ca aceștia să spargă ușa.

Bărbatul a fost dus la audieri. Anchetatorii spun că el a mai făcut închisoare pentru tâlhărie. Vecinii îl știau de om liniștit, dar foarte închis în el.

Vecin: „Părea puțin dezechilibrat mintal, nu știu dacă chiar era. Nu am putut să vorbesc cu el, nu am socializat”.

Poliţiştii bănuiesc că bărbatul a luat femeia în masină, dar nu se știe ce s-a întâmplat între ei de s-a ajuns la crimă.

Iubitul victimei: “Era o soție extraordinară, o mamă extraordinară, copiii la școală, mâncare, curățenie, de toate făcea. Sufletistă, bună, cu toată lumea s-a înteles bine. O catastrofă, o nenorocire!”.

Urmează ca suspectul să fie supus unei expertize psihiatrice pentru a se stabili dacă are discernământ. În cazul în care va fi găsit vinovat, riscă până la 25 de ani de închisoare.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult