Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Femeia cu două fete care a jefuit binefăcătoarea ce le-a adăpostit de frig. Cât au recuperat polițiștii din 44.000 de lei

Your browser doesn't support HTML5 video.

O femeie cu doi copii au mințit că le este frig și nu au unde să doarmă peste noapte, dar au jefuit femeia cu suflet mare care le-a oferit adăpost. Au plecat cu 44.000 de lei. Polițiștii au reușit să recupereze mare parte din prejudiciu.

Femeia în vârstă de 36 de ani și două fete cu vârste cuprinse între 14 și 16 ani au dispărut cu 44.000 de lei după ce au mințit că le este frig și au nevoie de un adăpost, măcar pentru o noapte, arată publicația Știri de Cluj.

„La data de 5 decembrie, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Turda, Secția 9 Poliție Rurală, au depistat trei persoane, două minore cu vârste cuprinse între 14 și 16 ani și o femeie în vârstă de 36 de ani, din județul Cluj, bănuite de sustragerea sumei de 44.000 de lei, dintr-o locuință situată în localitatea Surduc”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

În urma percheziției efectuate în localitatea Viișoara a fost recuperată 90% din suma pe care cele trei au sustras-o din casa victimei, respectiv 38.000 de lei.

Polițiștii au stabilit că la data de 4 decembrie, în jurul orei 14:00, cele trei persoane au intrat în curtea gospodăriei respective, rugând-o să le ajute ca să se încălzească, și au profitat de neatenția proprietarei, dintr-o încăpere a locuinței sustrăgând suma de 44.000 de lei.

Citește și
Cât au ajuns să coste patru cârnăciori la Târgul de Crăciun de la Cluj. Turist: „Mi-a stat mâncarea-n gât!”
Cât au ajuns să coste patru cârnăciori la Târgul de Crăciun de la Cluj. Turist: „Mi-a stat mâncarea-n gât!”

„În baza sesizării, polițiștii au demarat activități investigative în vederea identificării persoanelor bănuite de comiterea infracțiunii, iar în cursul zilei de ieri, 5 decembrie a.c., au desfășurat o percheziție domiciliară, în localitatea Viișoara. În urma mandatului de percheziție pus în aplicare, a fost identificată și ridicată suma de 38.600 de lei, despre care există suspiciuni că ar proveni din infracțiunea comisă”, au mai transmis reprezentanții IPJ Cluj.  

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult