Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un violator recidivist a vrut să agreseze sexual o minoră. Tatăl ei a salvat-o

Your browser doesn't support HTML5 video.

Și-a petrecut jumătate din viața de adult după gratii și se reîntoarce acolo.

Un individ deosebit de periculos, eliberat condiționat din închisoare, a fost încătușat din nou de politiștii din Prahova, după ce a încercat să violeze o fată de 14 ani.

Pe parcursul cercetărilor, anchetatorii au ajuns la concluzia că bărbatul a mai comis și alte infracțiuni, în cele 10 luni de libertate.

Procurorii spun că bărbatul de 38 de ani ar fi luat cu forța o fată de pe stradă și ar fi băgat-o într-o dubă cu gândul de a o viola. Din fericire, tatăl copilei era în apropiere și a auzit țipetele ei de ajutor. A reușit să o salveze, însă agresorul a fugit. Politiștii i-au dat de urma abia dupa 3 săptămâni.

Ulterior, anchetatorii au aflat că bărbatul a mai violat o tânără în decembrie, iar de la cunoscuți a furat mai multe sume de bani.

Citește și
atacata costinesti
Ce au descoperit polițiștii în cazul bărbatului care a înjunghiat o femeie în Costinești

Acum, bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Procurorii spun că el a mai fost condamnat la 16 ani de închisoare pentru viol si lipsire de libertate, din care a executat 14. Însă, magistratii i-au încuviințat eliberarea conditionată în august anul trecut.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult