Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cine ar fi luat-o de acasă pe fata dispărută în Chitila alături de nepoțelul ei. Norvegia, mama ei: „Mi-au răpit 2 copii”

Your browser doesn't support HTML5 video.

Polițiștii caută de mai bine de 12 ore doi minori care au plecat luni din casa lor din Chitila, județul Ilfov, și n-au mai revenit.  

Este vorba despre Ioana Beatrice Rebeca Mincă, fata de 14 ani, care ținea de mână când a ieșit pe poartă un băiețel de nici doi ani - fiul fratelui său.

Mama fetei spune că adolescenta a fost răpită de un bărbat cu care fata ar avea o relație.

Fata de 14 ani ar fi plecat de acasă luni la amiază. L-a luat cu ea și pe nepotul de un an și 11 luni.

Norvegia Miclescu, mama fetei dipărute: „Copilul este al fiului meu. A ieșit la poartă și copilul se ținea de mâna ei. Nu vor să îmi dea fata, mi-au răpit doi copii minori”.

Se pare că fata s-ar fi dus să se întâlnească cu o prietenă, sora iubitului ei.

Citește și
watts
Cum a fost găsit un adolescent dat dispărut care era agresat de o femeie de 37 de ani. Și fratele lui geamăn a fost abuzat
”Am primit un telefon că ți-au răpit fata”

Norvegia Miclescu, mama fetei dipărute: ”Mi-a luat-o din poartă cu mașina și a fugit cu ea. Două-trei ore am căutat-o prin toată Chitila și la un moment dat am primit un telefon că ți-au răpit fata”.

După ce fata de 14 ani ar fi plecat de acasă și nu s-a mai întors, mama acesteia a venit la sediul poliției din Chitila și a dat alarma. Polițiștii au început imediat căutările. Inclusiv, au emis un mesaj RO-ALERT pentru București și Ilfov.

Cei doi minori au fost căutați luni noapte de polițiști la mai multe adrese. Cei care au detalii sunt rugați să apeleze numărul unic de urgență 112.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult