Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Fata de 14 ani din Dolj a fost găsită. Motivul pentru care se ascunsese în podul casei

Fata de 14 ani din judeţul Dolj dată dispărută duminică a fost găsită teafără luni dimineaţă. Ea a stat ascunsă în podul unei case, după ce s-a certat cu familia, nefiind victima unei infracţiuni.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, luni dimineaţa, fata de 14 ani din Bistreţ a fost găsită, aceasta revenind la domiciliu şi declarând că nu a fost victima vreunei infracţiuni.

"Din verificări s-a stabilit faptul că, pe timpul plecării, minora a stat în podul unei case din localitate. De asemenea, aceasta a declarat că ar fi plecat de acasă după ce ar fi avut unele discuţii în contradictoriu cu familia", au precizat reprezentanţii IPJ Dolj, potrivit News.ro

La activităţile de căutare au participat 25 de poliţişti din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale, Poliţia Municipiului Băileşti şi Secţia 8 Politie Rurală Rast. Poliţiştii au sesizat DGASPC Dolj pentrj consilierea psihologică a fetei.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Citește și
dambovita
IPJ Dâmbovița, precizări despre dispariția fetiței de 11 ani. Când ar fi fost ucisă

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult