Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Fast food cu mai mulţi gândaci decât clienţi, în Galaţi. Ce decizie au luat autorităţile

Your browser doesn't support HTML5 video.

Imagini revoltătoare la un fast-food din Galaţi. Un client a filmat duminică gândaci de bucătărie care mişunau nestingheriţi în interiorul restaurantului.

Filmarea a făcut furori pe reţelele sociale, iar autorităţile de la Protecţia Consumatorului şi de sănătate publică s-au autosesizat şi au mers în control.

Filmarea a fost făcută de un client care a mers la fast-food-ul din centrul oraşului, dar când a văzut cum se plimbă gândacii pe podea şi pe o cutie de şerveţele pentru clienţii localului a renunţat să mai cumpere ceva.

A postat însă imaginile pe o reţea socială, iar efectul a fost imediat. Astăzi, la prânz, inspectorii de la Protecţia Consumatorului, ar şi cei de la Direcţia de Sănătate Publică şi Direcţia Sanitar-Veterinara au mers în control. Fast-food-ul este frecventat de sute de persoane.

Comisarii de la OPC au anunţat că au găsit gândaci vii şi morţi, dar şi probleme legate de materia primă, aşa că au suspendat activitatea fast foodului pentru jumătate de an şi au aplicat o amendă de 10.000 de lei.

Citește și
Litoral
Țepele de pe pe litoral. Camere cu gândaci, locuri de joacă periculoase și gunoaie

Tot în valoare de 10.000 de lei este şi sancţiunea dată de Direcţia de Sănătate Publică, pentru nerespectarea circuitelor, la care se adăuga o amendă de 3 mii de lei pentru nerespectarea planului de dezinsecţie.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult