Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Farsă letală într-un liceu din Buzău. Un băiat a fost otrăvit de două colege

Your browser doesn't support HTML5 video.

Este anchetă la un liceu din Buzău, după ce două eleve au vrut să facă o farsă unui coleg și au turnat dezinfectant în recipientul cu apă de băut al băiatului.

Elevul de 13 ani a ajuns în stare gravă la spital. Medicii i-au anunțat pe polițiști, iar în școală s-a declanșat imediat o anchetă.

Incidentul s-a petrecut marți seară, când cei trei elevi ai Colegiului Național Bogdan Petriceicu Hașdeu din Buzău erau la ora de sport. Fetele, care nu participau la oră, au turnat soluția în recipientul cu apă al adolescentului de 13 ani, care a apucat să bea câteva guri până când a simțit că ceva este în neregulă.

Odată ajuns acasă, băiatul i-a spus bunicului că nu se simte bine, iar bărbatul i-a sunat pe cei de la ambulanță.

Adriana Bunilă, purtător de cuvânt SJU Buzău: „Prezenta dureri abdominale și vărsături. În urma consultului de specialitate, medicul a constatat că minorul ingerase accidental săpun lichid diluat.”

Citește și
Liderul opoziției ruse ar fi fost otrăvit. Ce au descoperit medicii
Liderul opoziției ruse ar fi fost otrăvit. Ce au descoperit medicii

Cadrele medicale și-au dat seama că elevul a fost otrăvit și au solicitat și sprijinul polițiștilor.

Ane Marie Vrapciu, IPJ Buzău: „Polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că un elev de 13 ani ar fi băut apă la sfârșitul unei ore de curs, apă care ar fi conținut substanțe chimice ce i-au indus o stare de rău. Copilul a primit îngrijirile medicale, iar polițiștii au demarat cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs incidentul.”

Cele două fete au fost audiate în prezența oamenilor legii. În paralel, conducerea liceului a anunțat o anchetă administrativă.

Florina Stoian, inspector școlar general ISJ Buzău: „În timpul orei de sport, niște eleve de clasa a 8-a ar fi pus în sticlele cu apă ale colegilor lor care erau la ora de sport niște substanță dezinfectantă, ce aveau ei la îndemână ca să facă o glumă. Unui copil i-a fost rău și au sunat la 112. Părinții l-au dus la spital. Copilul a avut vărsături și în prezent se simte bine. S-a declanșat procedura de cercetare disciplinară a elevilor.”

Potrivit medicilor, elevul de 13 ani a fost externat din spital și de joi se poate întoarce la cursuri.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult