Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Fântânile din Piața Unirii, din Capitală, redeschise joi seară. Spectacolul pregătit

Your browser doesn't support HTML5 video.

Pregătirile pentru inaugurarea fântânilor din Piața Unirii, din Capitală, reabilitate și modernizate timp de patru luni, au intrat în linie dreaptă.

Joi seară va avea loc redeschiderea oficială, care va fi marcată cu un spectacol inedit - cu muzică, lumini și coregrafii care te poartă în diferite lumi.

La ultima repetiţie înainte de redeschidere, fântânile din Piaţa Unirii din Capitala s-au "descurcat" impecabil - jocurile de lumini, mişcarea apei şi muzica s-au îmbinat perfect.

Jeturile de apă parcă dansează, iar proiecţiile completează ceea ce organizatorii numesc un adevărat regal artistic.

Norocoşii care au furat startul şi s-au putut bucura miercuri seară de show-ul oferit au fost cuceriţi.

Fântânile au fost construite la sfârşitul anilor '80 şi reprezintă unul dintre cele mai lungi astfel de sisteme din lume. Iar acum, după patru luni de modernizare, fântânile se bucură şi de cele mai performante tehnologii din Europa.

Fântânile urbane vor fi inaugurate joi,i începând cu ora 20:00, pe acordurile Orchestrei Simfonice Bucureşti. Accesul este gratuit, iar traficul în zona va fi restricţionat.

Costurile lucrărilor de modernizare se ridică la nouă milioane de euro. Spectacole multimedia vor avea loc în fiecare seară de vineri, sâmbătă şi duminica - timp de o oră. 

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult