Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Explozie puternică într-un bloc din Pitești. Mai multe apartamente sunt afectate. GALERIE FOTO

Your browser doesn't support HTML5 video.

O explozie puternică a zguduit din temelii un bloc din Pitești, la ora trei și jumătate, iar proprietara locuinței în care a avut loc deflagrația a fost rănită.

Zeci de oameni au ieșit buimaci în stradă, în toiul nopții. Apartamentele aflate la parterul clădirii sunt grav avariate. Pompierii fac cercetări pentru a stabili ce a declanșat explozia.

Deflagrația a avut loc într-un apartament de la parter, în momentul în care proprietara a aprins aragazul. Ca prin minune, femeia de 69 de ani a suferit doar răni ușoare, iar explozia nu a fost urmată de un incendiu. În schimb, ușile de la intrarea în bloc au fost aruncate în mijlocul străzii, la circa 70 de metri.

Locatar: „Trei jumate s-a petrecut explozia. Acuma nu știe nimeni, o fi de la centrală, nu știe nimeni, am auzit că vecinul ar fi cumpărat un aragaz, nu știm cine l-a montat... Nu știe nimeni nimic, momentan nu se știe”.

La lumina zilei, oamenii și-au dat seama de pagubele provocate de explozie. Apartamentele de la parter au ferestrele sparte și ușile scoase din țâțâni.

Citește și
Pompieri
Explozie la un bloc de garsoniere din municipiul Hunedoara. O persoană a fost rănită

Vecină: „Eram amețită de somn, s-a auzit o bubuitură și am văzut ușa acolo unde e. Toată lumea s-a speriat”.

Vecină: „O bubuitură am auzit, da! Am crezut că s-a rupt cerul! Zic Doamne ferește, s-a întâmplat!”

Lt. maj. Ionuț Tunari, purtătorul de cuvânt al ISU Argeș: „Principalele pagube materiale au fost la elementele de tâmplărie ale locuințelor din apropierea deflagrației și la un autoturism parcat în apropiere”.

Proprietara apartamentului a fost transportată la spitalul județean din Pitești. O altă locatară din bloc a suferit un atac de panică și a primit îngrijiri medicale la fața locului. Pompierii încearcă să afle cauzele producerii exploziei, mai ales că apartamentul era dotat cu detector de gaze, care nu a semnalat nicio scurgere.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult