Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Explozie la o casă din Sibiu, doi oameni au fost răniţi

Două persoane, soţ şi soţie, au fost rănite, joi seară, în urma unei explozii care s-a produs într-un imobil din municipiul Sibiu şi au fost transportate la spital.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu au anunţat, joi după-amiază, că o explozie neurmată de incendiu s-a produs într-un imobil din municipiul SIbiu.

În urma deflagraţiei, două persoane, soţ şi soţie, au fost rănite.

”Bărbatul a fost transportat la spital înainte de a ajunge pompierii, având arsuri, iar femeia a fost preluată de către ambulanţa SMURD şi transportată la Unitatea Primiri Urgenţe. Dupa o evaluare primara, femeia avea atac de panica şi arsuri în zona fetei”, au precizat reprezentanţii ISU.

Potrivit acestora, barbatul, în vârstă de 47 ani a suferit arsuri de gradul trei pe faţă şi mâini, iar femeia, în vârstă de 39 de ani, a fost diagnosticată cu arsuri de gradul întâi în zona feţei şi pe mâna stângă.

Citește și
explozie
Femeie din Dâmbovița rănită după o explozie petrecută în casa ei. Ce a produs deflagrația

Din primele informaţii, se pare că explozia s-a produs din cauza acumulărilor de gaze, fiind afectate doua camere şi holul casei.

Echipaje ale societăţii de gaz şi energie electrica se afla şi ele la fata locului, alături de autospecialele de pompieri.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult