Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Explozie într-un mic magazin de lângă Roman, provocată de furtunul de la butelie defect

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un mic magazin sătesc de lângă Roman a fost distrus în această dimineață de o explozie. Proprietarii, soț și soție, au ajuns la spital.

 

Deflagrația a fost provocată de o acumulare de gaze, susțin anchetatorii. Pagubele sunt însemnate: au fost distruse mai multe ferestre, uşi și marfa din magazin.

 

Magazinul este la parterul vilei proprietarilor. De dimineață, când femeia a vrut să aprindă aragazul, într-o bucătărie alăturată, s-a produs explozia. Suflul deflagrației a spulberat tâmplăria și a făcut pagube în tot magazinul.

Reporter: Nu a simţit nimeni niciun pericol?

Tereza Trefaş – sora proprietarei: ”Nimic nimic. (......) Fata a intrat exact în clipa aia şi pe ea a izbit-o a dat-o afară. Cumnatul era la masă iar sora a dat să aprindă aragazul. Atunci a. Eu eram pe strada veneam încoace”.

Citește și
pakistan
Cel puţin 12 morţi într-o explozie cauzată de o scurgere de gaz, în Pakistan

Fiul proprietarilor dormea şi a fost trezit de o bubuitură puternică. În momentul în care a coborât la parter a văzut dezastrul lăsat în urmă de deflagraţie. Erau cioburi peste tot şi mai multe uşi erau smulse din balamale!

Fiul proprietarilor Marius Mihăieş: ”Mama şi tata puţin arşi iar sora mea puţin la faţă şi la mână”.

Proprietara a suferit arsuri pe mâini și pe față, iar soțul - care se aflase chiar în spatele ei la masă, are arsuri la picioare. Fiica celor doi tocmai intră pe uşă când s-a produs explozia. A fost pusă la pământ, dar a scăpat cu răni uşoare. Pompierii spun că dezastrul a apărut în urma unor pierderi de gaze de la furtunul buteliei.

Marcel Bujor – ISU Roman: ”Furtunul de alimentare de la butelie la aparatul de gătit era deteriorat. În urma acestei explozii a rezultat 2 victime soţul şi soţia care au primit îngrijiri medicale fiind transportate la CPU Roman”.

Pentru fiica celor doi, rănită uşor în urma exploziei, nu a fost necesar transferul la spital.

 

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult