Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Experiența traumatizantă trăită de o femeie din Vaslui după ce a mers acasă la un bărbat mai tânăr cu șapte ani

Your browser doesn't support HTML5 video.

O femeie de 46 de ani din Vaslui a făcut imprudenţa să se ducă în casa unui bărbat pe care nu-l cunoştea prea bine, iar individul a sechestrat-o vreme de trei zile.

Faptele s-au petrecut în perioada 5-8 ianuarie în comună Delești, județul Vaslui. Potrivit anchetatorilor, femeia venise în vizită la bărbatul de 39 de ani, cu care încerca să lege o relație.

Cei doi au consumat alcool, iar la un moment dat au început să se certe, iar individul i-a luat telefonul, apoi a lovit-o de mai multe ori și nu a mai lăsat-o să iasă din locuința lui.

Calvarul a durat trei zile. În cele din urmă, victima a reușit să scape, datorită unei vecine curioase care a băgat de seamă că se petrece acolo ceva şi a bătut la uşă.

Imediat ce s-a văzut scapată, femeia a pornit spre casă, în comuna Bălteni, aflată la mică distanţă.

A fost văzută plină de răni, pe drum, de agenții care patrulau prin zonă. A fost dusă la secţie, şi în scurtă vreme, suspectul a fost reţinut.

Expertiza medicilor legiști a arătat că victima necesita cel puțin șapte zile de îngrijiri medicale pentru a i se vindeca rănile suferite.

Individul a fost ieri arestat preventiv şi este acuzat de loviri sau alte violențe, lipsire de libertate și furt - pentru că i-a luat telefonul femeii.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult