Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Euro 2020 debutează vineri seara, la PROTV. Ultimele detalii, de la Roma

Your browser doesn't support HTML5 video.

Euro 2020, competiția pe care toată suflarea de pe glob o așteaptă, după un an și jumătate de pandemie, debutează vineri seară, în direct la PROTV.

 

24 de echipe se vor înfrunta în 51 de partide, găzduite de 11 orașe - printre care și București - pentru titlul de campioană a continentului. Turcia și Italia deschid maratonul fotbalistic, la Roma.

La Roma, pregătirile au luat sfârșit. Autoritățile au trecut la protocoalele de securitate prevăzute pentru cele câteva săptămâni de competiție. Nu vor fi fani turci la meci, iar regulile sunt stricte. Colegii noștri Cosmin Stan și Zsolt Vago au asistat a la o parte dintre ceremonii și aduc noutățile.

Cosmin Stan: „Pe o ploaie mocănească a avut loc reprezentația video inedită la care a participat și primărița Romei, Virginia Raggi, alături de membri ai comitetului de organizare Euro 2020.

Citește și
Începe EURO 2020! De astăzi, în direct, pe PRO TV și VOYO!
Începe EURO 2020! De astăzi, în direct, pe PRO TV și VOYO!

Spectacolul de proiecții video a adus în prim plan transformările din ultimii 60 de ani ale celebrei echipe naţionale a Italiei, faimoasa Squadra Azzura. De altfel. totul s-a întâmplat aici, pe faţada palatului Senatorio din Piazza Campidoglio.”

Timp de aproape 10 minute, cât a durat întreaga proiecţie, spectatorii au putut retrăi cele mai spectaculoase momente fotbalistice din istoria echipei naţionale a Italiei. Totodată, a fost şi un omagiu adus fanilor.

Din motive de siguranţă sanitară, la reprezentaţie a participat un număr limitat de persoane. Oricum, proiecţia a fost repetată de câteva ori în cursul serii trecute, ca să poată fi urmărită de cât mai mulţi oameni.

Aceleași protocoale de siguranță agreate cu UEFA vor fi urmate și în București. Duminică, este primul meci din grupa românească de la Euro: Austria - Macedonia de Nord.

13.000 de fani au voie în tribune, după verificarea medicală. Primesc brățara galbenă cei vaccinați, cei care au anticorpi, sau pur și simplu fac un test pe loc, iar acesta iese negativ.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult