Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Anchetă internă la UPU Cluj după rezultatele diferite în cazul șoferului suspect de consum de droguri

Your browser doesn't support HTML5 video.

S-a declanşat o anchetă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Cluj, după ce au apărut neconcordanțe între analizele preliminarii toxicologice realizate la UPU şi cele de la Medicină Legală în cazul tânărului de 19 ani care a provocat un accident mortal.

Iniţial, a reieşit că şoferul ar fi consumat droguri înainte de a se urca la volan. În urma tragicului eveniment prietena lui, studentă din Suceava, şi-a pierdut viaţa.

În momentul în care a ajuns la UPU Cluj, medicii i-au realizat analizele toxicologice preliminarii tânărului de 19, iar rezultatul a fost pozitiv, semn că şoferul ar fi consumat substanţe psihoactive înainte de a se urca la volan.

Aparatul de la Unitatea de Primiri Urgente nu indică însă exact produsul consumat, ci doar molecule din substanţe suspecte.

În schimb, la Medicină Legală rezultatele finale au arătat contrariul, că tânărul nu a consumat niciun fel de drog atunci când a provocat accidentul.

Citește și
accident cluj
Șoferul care a provocat tragicul accident de lângă Cluj are nevoie de sânge

Acum, reprezentanţii Spitalul Judeţean Cluj au declanşat o anchetă internă pentru a lămuri toate aceste neconcordante şi pentru a afla dacă cineva a greşit în acest caz. Între timp, starea tânărului şofer de 19 ani este stabilă, el este conştient. Medicii încă se lupta să îi salveze picioarele, sfâşiate în urma tragicului accident.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult