Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Englez de 63 de ani, găsit mort, într-o baltă de sânge, la marginea Craiovei. Poliţiştii fac anchetă

Your browser doesn't support HTML5 video.

Moarte tragică la marginea Craiovei! Un cetăţean britanic a fost găsit fără suflare pe un câmp, într-o baltă de sânge. Ancheta trebuie să lămurească exact ce s-a întâmplat și cum a sfârșit bărbatul. Nu este exclusă ipoteza sinuciderii.

Cetăţeanului englez, în vârstă de 63 de ani, a fost găsit marți fără viață, pe un câmp de la marginea Craiovei. În jurul lui era mult sânge şi probabil din cauza hemoragiei omul a leşinat şi apoi a decedat. Corpul lui a fost descoperit de nişte oameni care căutau fier. Andrei Campeanu, martor: „Un băiat care caută fier pe aici și el a dat de el. Căuta dansul fier și l-a văzut și a anunțat poliția. A venit criminalistica și poliția.” Poliţiştii l-au identificat după 12 ore. Britanicul venea des în Dolj, la o familie cu care se împrietenise pe vremea când oamenii au muncit în străinătate. De altfel, trupul era la doar câteva străzi distanţă de adresa acelei familii. Ghizi Nicolae, localnic: „Acolo l-au găsit după niște molul.”

Reporter: Este această o zonă periculoasă?

Ghizi Nicolae, localnic: „Da, da, este. De când lumea a fost așa. Tot timpul a fost periculoasă.” Oamenii nu ştiau ca bărbatul să aibă vreun necaz sau să fi fost bolnav. Și nici nu l-au auzit spunând că-și dorește moartea. Subcomisar Cristian Grigorescu, purtător de cuvânt IPJ Dolj: „În cursul acestei zilei a fost efectuată necropsia cadavrului, medicul legist stabilind ca decesul bărbatului datorat hemoragiei. Cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.” Cetăţeanul englez nu avea familie.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult