Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Emilia Ilașcu, o bătrână din Iași, are nevoie de ajutor după ce un incendiu i-a distrus complet casa

Your browser doesn't support HTML5 video.

O bătrână caută sprijin după ce a rămas fără agoniseala de o viață, din cauza unui incendiu care i-a distrus casa.

Cum singurul ei venit este pensia, femeia în vârstă de 74 de ani, văduvă, nu își permite să-și refacă locuința, aşa că a cerut ajutorul unei fundații.

Bătrâna din comuna Șcheia, județul Iași, s-a trezit dimineață cu un miros ciudat în casă. În scurt timp, toată locuința a fost cuprinsă de flăcări. Și cu toate că vecinii și pompierii au sărit în ajutor, femeia în vârstă de 74 de ani nu a mai putut salva nimic din casă.

„O scânteie, cum lemnele sunt uscate, a căzut și a ars mocnit. Mirosea a fum, când am deschis portița, nu era niciun cărbune când vin aici, ieșea fum de la sobă”, a spus Emilia Ilașcu, proprietara.

„Am găsit mașina de pompieri, vecinii au scos apă au încercat sa stingă focul. Prima cameră în care a fost focul acolo nu mai e nimic, e dărâmat”, a spus ginerele ei.

Citește și
incendiu
Tragedie într-o comună din județul Dâmbovița. O femeie a murit carbonizată în propria locuință

Din fericire, bătrâna a scăpat nevătămată, dar avut nevoie de îngrijiri medicale pentru un atac de panică pe care l-a suferit când a văzut cum îi arde agoniseala de o viață. Acum, ea speră să își refacă locuința cu ajutorul unei fundații din Iași care s-a oferit să o ajute. „Este nevoie de reconstrucția casei toată, să o facem de la capăt, 2 camere și un hol, o investiție minimă de 15 mii de euro”, a spus un reprezentant al Asociației Zâmbetul nostru.

Potrivit pompierilor, incendiul a izbucnit de la coșul de fum neizolat corespunzător.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult