Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Elevii de liceu din Vaslui au asistat la o lecție de conducere defensivă într-un poligon auto, alături de polițiști

Your browser doesn't support HTML5 video.

La Vaslui, liceenii au asistat la o lecție de îndemânare la volan și de conducere defensivă. Profesori le-au fost chiar... polițiștii.

De ziua lor, oamenii legii s-au gândit să le împărtășească din experiența dobândită. Poliţia Română sărbătorește 201 ani de la prima atestare documentară.

După orele prânzului, aproape 200 de elevi de la liceele din Vaslui au fost invitați de polițiști într-un poligon auto, pentru o cursă printre jaloane, cu autospecialele din dotare. Polițiștii au făcut demonstrații de conducere defensivă, spre admirația spectatorilor. Elev: „Am avut încredere în șoferul cu care am fost pe traseu.” Polițiștii au discutat cu elevii despre pericolele care apar pe șosele si despre cum pot fi evitate. Ștefan Costandache, profesor: „Elevii sunt foarte încântați. Au fost impresionați de conducerea defensiva, au fost instruiți cu privire la regulile de circulație.” Întâlnirea a fost ocazia perfectă pentru ca elevii vasluieni să afle dacă își doresc o carieră de politist. Inspector principal Sebastian Pânzaru, IPJ Vaslui: „Considerăm că a avut mare succes, îi așteptăm la școlile de poliție, să se se înscrie.” Reporter: Vrei să urmezi o carieră?

Elevă: Da, chiar m-ar interesa. Activitatea face parte dintr-un șir de activități dedicate Zilei Poliției.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult