Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Elena Udrea află pe 10 mai dacă va fi extrădată în România pentru a ispăși pedeapsa de șase ani cu executare

Dacă va fi extrădată, fostul ministru al Dezvoltării va începe executarea pedepsei de șase ani de închisoare decisă în dosarul "Gala Bute".  

Curtea de apel din Sofia va judeca marti, 10 mai, de la ora 9:00, recursul formulat de Elena Udrea privind decizia tribunalului de la Blagoevgrad pentru punerea in aplicare a mandatului european de extrădare.

Pe 20 aprilie Tribunalul districtual din Blagoevgrad (sud-vestul Bulgariei) a decis că Elena Udrea va fi extrădată în România, dar decizia nu a fost definitivă și a fost atacată de către Udrea la Curtea de Apel de la Sofia. 

Udrea (48 de ani) a fost reţinută pe 7 aprilie de poliţia de frontieră bulgară atunci când încerca să treacă cu automobilul în Grecia prin punctul de trecere a frontierei Kulata. Ea fusese dată în urmărire în urma condamnării definitive în dosarul ‘Gala Bute’ - 6 ani închisoare cu executare. Tot în acest dosar, fostul preşedinte al Federaţiei Române de Box Rudel Obreja a fost condamnat la cinci ani de închisoare cu executare, iar Tudor Breazu, administratorul terenurilor de la Nana deţinute de Elena Udrea, a primit trei ani, potrivit Agerpres.

Elena Udrea, din arest: ”Sunt arestată ilegal, cu încălcarea Constituţiei României”

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult