Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Echipajele SRI și ale poliției, în alertă, din cauza unui pachet suspect în centrul Capitalei. A fost alarmă falsă

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un pachet suspect a fost identificat în centrul Capitalei, miercuri, în jurul orei 17.00. La fața locului au fost trimise echipaje de intervenție ale SRI și ale poliției.  

Din fericire, nu a fost vorba despre o bombă sau alte substanțe explozibile, ci doar despre o cutie care avea înăuntru mai multe hârtii, mai multe ambalaje.

Operațiunea în sine a durat aproximativ 40 de minute, pe strada Buzești, după ce un bărbat a sunat la 112 și a reclamat că există această cutie lăsată la intrarea într-o clădire de birouri.

Imediat, la fața locului au venit pompierii, au venit cei de la Pirotehnic, de la Inspectoratul General al Poliției Române. Toată clădirea a fost evacuată, la fel și clădirile din apropiere.

Oamenii au fost rugați să plece din dreptul geamurilor, iar traficul de pe strada Buzești a fost restricționat.

Citește și
Un individ din Gorj a îmbrăcat uniforma de polițist ca să-și ia cadourile înapoi de la fosta iubit. A fost reținut
Un individ din Gorj a îmbrăcat uniforma de polițist ca să-și ia cadourile înapoi de la fosta iubită. A fost reținut

Pirotehniștii au intervenit cu ajutorul unui aparat special, au văzut cu exactitate ce se află înăuntru pachetului, apoi l-au tras cu o sfoară, au zdruncinat efectiv pachetul respectiv pentru a vedea dacă înăuntru există totuși ceva pericol, iar apoi, fără niciun fel de problemă, l-au distrus.

Cei de la Poliție vor verifica și camerele de supraveghere din zonă, ca să afle cu exactitate ce s-a întâmplat și cine a lăsat pachetul acolo.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult