Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Dusan Svalek se alătură CME în calitate de Chief Operating Officer

CME Media Services (CME) are plăcerea de a anunța că l-a numit pe Dusan Svalek chief operating officer (COO) începând cu 1 aprilie 2022.

Svalek va implementa strategia de transformare a CME, care se concentrează pe construirea unui flux rezilient de la întreprindere la consumator și colaborarea strânsă cu echipa departamentului Digital pentru a asigura dezvoltarea CME.

Înainte de a se alătura CME, a ocupat funcții de conducere, cum ar fi chief country officer pentru Slovak Telekom și a condus activități de marketing, destinate consumatorilor, pentru sucursalele Deutsche Telekom din Republica Cehă și Slovacia.

”Dusan este un lider experimentat și de încredere, care oferă în mod constant rezultate, iar experiența sa largă în ceea ce înseamnă experiența de consum a clienților va fi esențială pe măsură ce CME continuă să-și construiască oferta digitală în cadrul modelului mai larg B2C. Sunt sigur că viziunea și energia lui proaspete vor oferi un impact extraordinar, conducând în același timp CME spre succes”, a spus Didier Stoessel, CEO al CME.

La CME, Svalek va fi responsabil și de implementarea și derularea agendei operaționale în creșterea organizației și de co-proiectarea și implementarea inițiativelor care vor impulsiona strategia de transformare a CME. Experiența lui cu consumatorii pe mai multe medii va oferi, fără îndoială, informații neprețuite. El va lucra cu toți colegii CME pe proiecte preexistente, dar va conduce și va gestiona inițiative noi.

De-a lungul carierei sale, Svalek a arătat că deține abilități strategice și de conducere excepționale, lucrând într-o gamă largă de poziții de conducere pentru marile companii regionale de telecomunicații, inclusiv Slovak Telekom și T Mobile Republica Cehă.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult