Modifica setarile cookie
Toate categoriile

După două zile de petrecere, un bărbat din Bistrița-Năsăud și-a bătut soția și socrii. „Mi-a dat cu ranga în cap”

Your browser doesn't support HTML5 video.

După două zile la rând de petrecere și bine amețit de alcool, un bărbat de 51 de ani din Bistrița-Năsăud și-a luat la bătaie soția, în prima zi din an. Cum socrii lui au sărit să o apere pe biata femeie, și cei vârstnici au fost loviți cu sălbăticie.

Cazul a ajuns și în atenția polițiștilor, care au emis un ordin de protecție provizoriu împotriva individului. El a fost evacuat și trebuie să mențină acum distanța de casa unde locuia cu familia.

Totul s-a petrecut în comuna Prundu Bârgăului, după ce bărbatul a consumat mai multe pahare cu alcool. De la un scurt conflict cu soția, ar fi început să o lovească.

Pentru că locuiesc în aceeași casă, socrii bărbatului, doi vârstnici de 67 și 72 de ani, au auzit țipele femeii și strigătele copiilor. Au încercat să-și apere fiica, însă au fost loviți și ei la rândul lor.

Socru: „Când vine acasă bea, întruna bea. Nu lucra nimic. Fata cu baba au fugit sus și ne-a dat cât ne-a trebuit, pumni în cap... Suntem de 70 de ani. L-am iertat de o sută de ori, ba chiar mi-a dat și cu ranga în cap de era să mă omoare, mai cu ceva ani în urmă”.

Citește și
bataie faina
Zeci de petrecăreţi înarmaţi cu ouă şi cu făină au pus stăpânire pe un orășel spaniol, unde s-a încins o bătaie de zile mari

Soția bărbatului s-a baricadat într-o altă cameră și a reușit să sune rapid la 112 după ajutor. Imediat a venit un echipaj de poliție care a emis un ordin de protecție provizoriu. Cum nu mai putea sta în preajma familiei, individul a fost nevoie să-și găsească adăpost la o stână. Vecinii cunosc scandalurile din familie și îl condamnă pe bărbat.

Bărbat: „Nu-i posibil așa ceva, cu bătutul, cu scandalul... Poți să bei, dar să îți vezi de treabă”.

Femeie: „Sunt oameni cumsecade bătrânii. Băutura, probabil...”

Bărbatul s-a ales și cu dosar penal pentru lovire, iar soția este decisă să înainteze și actele de divorț, fără a fi dispusă să-l mai ierte.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult