Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O fetiţă a murit înecată într-o groapă, iar fratele care a sărit să o salveze a pierit şi el

Your browser doesn't support HTML5 video.

Dublă tragedie la Bălteni, în judetul Dâmbovița! O fetiţă, de 7 ani şi fratele ei, de 9 ani, au murit înecaţi într-o groapă unde se construieşte o staţie de epurare.

Rudele celor doi copii le cer oficialilor să plătească pentru nenorocire, mai cu seamă că zona nu era protejată în niciun fel, iar acolo nu existau nici măcar panouri de avertizare.

Pe la prânz mai mulţi copii, printre care şi cei doi fraţi, o fetiţă de 7 ani şi un băieţel de 9, au mers la joacă pe câmpul din apropierea satului unde locuiesc.

La un moment dat, copila ar fi alunecat în groapa unde se construieşte staţia de epurare, iar fratele ei a sărit după ea.

Ceilalţi au alergat în sat după ajutor, dar până au ajuns salvatorii acolo, cei mici pieriseră.

Citește și
turisti litoral
Trei persoane s-au înecat, marți, pe litoral. ”A strigat ajutor, l-a luat curentul”

Familia, sărmana, mai are acasă trei copii. Părinţii lor povestesc că trebăluiau prin curte când au aflat nenorocirea.

Politistii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. Autorităţile vor să afle din ce cauză executantul lucrării a lăsat această groapă neprotejată. Rudele copiilor acuza acest fapt şi spun că dacă locul ar fi fost îngrădit, atunci dubla tragedie nu s-ar fi produs.

Cei de la primăria din localitate spun că lucrarea a început în august anul trecut şi are termen de finalizare anul viitor. Edilul-sef susţine că elementele de avertizare ar fi fost furate şi înlocuite în repetate rânduri.

Reprezentanţii constructorului nu au oferit până acum explicaţii

Trupurile celor doi copii au fost duse la morgă din Târgovişte pentru necropsie.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult