Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Drogurile de pe litoral, subiect de glume: Narconstanța și stațiunea Euforie

Your browser doesn't support HTML5 video.

A fost a doua zi de căutări intense pe litoral, după ce marea a adus la mal zeci de pachete cu cocaină.

Operaţiunea fără precedent, care a mobilizat peste 300 de poliţişti, jandarmi, luptători din trupele speciale, a continuat toată noaptea, dar şi în cursul zilei. Noi şi noi colete au fost localizate în Constanța, Agigea, Costineşti şi Mamaia. De la începutul operaţiunii s-au strâns în jur de 130 de kilograme.

În timp ce poliţiştii patrulează de zor, românii se întrec în glume pe Facebook şi spun că locuiesc în... "NARCONSTANȚA".

Marea continuă să aducă neobosită la mal pachete cu cocaină. Autorităţile au primit o mulţime de apeluri din Agigea, Eforie Nord, Olimp, 23 August, Constanța şi Costineşti.

Pe plaja din Agigea s-a dat alarma sâmbătă seara, la ora 23, iar la Olimp, dimineaţa la 8 şi 20. Aici, drogurile erau înfăşurate într-o vestă de salvare. Două ore mai târziu, s-au precipitat lucrurile şi în Constanța.

Citește și
droguri gasite pe plaja
Pachete de cocaină, găsite pe aproape toate plajele de pe Litoral. Căutările continuă

60 de maşini, 14 nave şi 2 elicoptere patrulează pe întreg litoralul. Autorităţile le reamintesc localnicilor şi turiştilor să nu desfacă ambalajul şi să anunţe cel mai apropiat poliţist ori să sune la 112.

Potrivit unor surse din anchetă, cocaina provine din transportul descoperit pe 23 martie. Atunci, într-o şalupă abandonată lângă Sfântu Gheorghe, autorităţile au găsit aproape o tonă de droguri de mare risc, de puritate 90 la sută.

Capturile erau învelite în veste de salvare, iar pachetele au fost aruncate în mare şi urmau să fie apoi recuperate de alţi traficanţi. Respectivii au folosit două şalupe, numai că din cea de-a doua a dispărut toată marfa.

Drogurile, subiect de glume

În timp ce autorităţile încearcă să pună cap la cap faptele, românii au umplut internetul de glume:

"Cea mai bună campanie de promovare a litoralului românesc, din ultimii 25 de ani", scriu unii, în timp ce alţii fac versuri. "Nu e praf cum e faină, nici nisip ca...cocaină" . Tot aceştia propun ca pe viitor staţiunea Eforie să se numească Euforie.

Nu în ultimul rând, mulţi cred că topul 300 al milionarilor români se va schimba pe măsură ce localnicii vor găsi marfa de contrabandă.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult